BRŽE NEGO ŠTO MISLITE Edisova žena ulazi u Zadrugu: Dragana Mitar otkrila i datum

U Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da će ovoga puta zadrugari igru igrati u paru.

Vrlo brzo se povela polemika oko odnosa Dragane Mitar i Edisa Fetića, a Miljana Kulić je iskoristila priliku da Dragani postavi pitanje o njenom odnosu sa Edisomi Vladimirom.

Očigledno da ste se vas dvoje sve dogovorili još pre ulaska u priču. Hajde sada se izjasni sa kojim ćeš nastupiti u subotu i kaži da li ovaj čovek bez obzira što je oženjen nakon svega što je uradio za tebe, zaslužuje da ga ovde varaš sa Vladimirom Tomovićem kojeg poznaješ tri dana ovde – rekla je Kulićeva.

Dragana joj je dala više nego iscrpan odgovor.

– Kad se uhvatiš za to šta je on uradio za mene, on nije ništa uradio za mene. Kada sam izašla iz Zadruge ja sam se njemu javila, a on je sedam meseci živeo život kao da ja nisam ni postojala. Što se tiče ovde situacije, ja ovde ne donosim životne odluke, moj život je napolju, ovo ovde je sve igra, jedno je napolju drugo je unutra. On se dvoumio da li će ući, a ja počinjem da sumnjam da Edo igra rijaliti sa mnom jer neke stvari o kojim smo napolju pričali, ovde više ne važe. Ja više neću da se izjašnjavam povodom bilo čega, može mi se to. Što se tiče Vladimira, ja sa njim čak ni ne razgovaram više – rekla je ona i dodala nešto što je mnoge iznenadilo.

Ja nikada nisam bila ni prostitutka, ni sponoruša, još da dodam. Nikada nikome nisam ništa tražila. Edis je uvek na klackalici između mene i žene, sad čujem da ona za sve ovo zna i da podržava. Tako da ne bi me čudilo da uđe za Novu godinu, pa možemo da popijemo i kaficu, a možda ona i ostane, ko zna – zaključila je Dragana.

Da li će Edisova žena zaista ući u Zadrugu i ostati? Ostaje da vidimo.

544

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =