OD LJUBAVI IZ BAJKE DO NOĆNE MORE: Kupio je sve KARTE za njen koncert kako bi pjevala SAMO ZA NJEGA! A onda joj je priredio STRAVU!

Zanimljive priče iz Goca Tržan privatnog života.

Nema sumnje, najviše novinskih stubaca zauzele su informacije i izjave o njenom odnosu sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji je postao rijaliti zvijezda, ali neki se dobro sjećaju i priče o Gocinoj vezi sa kontroverznim biznismenom Dejanom Dragojlovićem, koji je 2001. godine kupio sve karte za njen koncert u Sava Centru, kako bi njegova voljena pjevala isključivo njemu.

Nakon ove situacije oglasio se nekadašnji menadžer pjevačice Gane Pecikoza i iznio tvrdnju da je “koncert za jednu osobu” bio marketinški trik.

Prije nekoliko godina, međutim, i pjevačica je progovorila o ovoj siruaciji.

– Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku – rekla je Goca u jednoj emisiji 2014. godine.

Nakon toga, Dragojlović je privukao pažnju medija i kada je, kao vlasnik firme “Medifarm”, uhapšen u okviru akcije “Kraba” zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

(Novi.ba/Srbijadanas/Foto: Srbijadanas)

2,810

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *