Svako jutro moj muž ode rano na posao, a ja ostanem sama u kući (FOTO)

Ova ispovijest jedne žene koja se pojavila na društvenim mrežama je za veoma kratko vrijeme postala viralna, a i imala je nekoliko stotina dijeljenja zbog neobičnog i prilično zastrašujućeg iskustva kojeg je ova žena imala, a koje nam pokazuje da opreza, kada je naša sigurnost u pitanju, nikada nije dovoljno, te da nikada ne znamo sa koje strane vreba opasnost. Njenu ispovijest vam prenosimo cijelosti:

”Svako jutro moj suprug kreće na posao negdje oko 7 sati. On je ranoranioc, dok bi ja mogla spavati do 9 ili 10 sati. Tako jedno jutro ležim u krevetu, kad čujem njega kako se vrata od kuće otvaraju na donjem spratu. Zatim sam čula korake. Pogledam na sat, kad ono 08:35. U tom trenutku sam pomislila da je nešto zaboravio pa se vratio sa posla. Nisma više obraćala pažnju na to. Okrenula sam se na drugu stranu i pokušala zaspati. Ali ne lezi vraže. Pošto je napolju bilo dosta hladno, mrzilo me da ustajem iz toplog kreveta, pa sam mu poslala poruku: “Šta si to zaboravio?”.

Dalje u nastavku ispovijesti ova žena piše o razvoju situacije ovoga slučaja, za kojeg nije mogla ni da sanja da bi se mogao baš njoj desiti:

”U narednom trenutku mi stiže poruka “O čemu ti pričas”. Mislila sam da me želi nasamariti pa sam mu napisala ” Čujem te da dole tražiš nešto, nemoj se praviti blesav”. U tom trenutku mi je zazvonio telefon. Javaljam se i čujem njegov glas. Govori mi da je on i dalje na poslu. U tom trenutku iz kreveta sam iskočila kao opržena, dotrčala do vrata i zaključala bravu. Nekako sam se uspjela snaći i pozvati policiju”.

Na kraju priče, žena je objasnila sljedeće:

”Ispostavilo se da je lopov ušao kroz prozor, jer je mislio da nema nikog u kući, a kada je čuo moj glas, odmah je pobjegao sa lica mjesta. Od tada se budim dosta ranije, otprilike kada i suprug krene na posao. Vrata zaključavam dva puta i jednostavno nemam mira. Stalno se brinem da mi opet neko neće provaliti u kuću”.

5,277

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *