Veoma traumatično za njega: Veljko priznao sa koliko godina je izgubio nevinost, te da je odmah iza toga nazvao Cecu- Evo gdje se desilo to njegovo iskustvo (FOTO)

Ako se o čemu pisalo u posljednjih desetak dana onda je to sigurno o vjenčanju Veljka Ražnatovića i njegove, sada već supruge, Bogdane Ražnatović- Rodić, a mediji su se dobro potrudili da im ne promakne niti jedan detalj vezan za samu svadbu, kao ni za mladence, pa se o svemu tome pisalo i pričalo na dugo i široko, a i dalje postoje neke teme koje se nisu obradile do kraja i kako treba.

Pa je tako Veljko sa Bogdanom ušao u brak 24. novembra ove godine, a ovih dana je isplivala informacija i kada je Veljko po prvi puta bio intiman sa djevojkom, tj. kada je izgubio nevinost ili kada je po prvi puta u seksu išao do samoga kraja

Veljko je to otkrio pred kamerama, i može se reći da je bio veoma otvoren kada je ta tema u pitanju, pa je rekao sljedeće:

“Nije bilo neko lijepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: “Mama, desilo se!”, otkrio je Veljko i to kod Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji.

Kada su poznate ličnosti u pitanju, zna se i da je Ceca otkrila kada joj je bilo prvi puta, a kako je ona rekla to je napravila tek kada je postala punoljetna, a dodala je da baš i nije bila oduševljena sa onim što se tada desilo, dok na primjer Suzana Mančić je priznala da je jedva čekala taj prvi put, a dodala je da joj se to desilo kada je imala 16 godina i da je bila ludo zaljubljena u momka sa kojim je to napravila

3,090

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *